Kontor med havsutsikt och mycket ljusinsläpp i Dockan

Isbergs gata 7

Dockan, Malmö

Denna kontorslokal har öppna ytor och mycket ljusinsläpp. Dessutom får man havsutsikt från ena delen av lokalen. Möjligheterna är många och den går att anpassa efter behov och önskemål.

Dockan erbjuder en mängd olika lunchrestauranger och service. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till Malmö centralstation.

Tåg
Buss
Parkering
Restaurang i huset
Arbetsplatser mot havet
Arbetsplatser mot havet
Öppet kontor
Öppet kontor
Lounge
Lounge

Om fastigheten

Fastigheten är belägen precis vid infarten till Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Kranen 1

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. 5 minuters promenad till citytunneln.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet

Liknande lokaler