Stort och rymligt kontor med svängda unika former

Gängtappen

Dockan, Malmö

Med ljusinsläpp från alla vädersträck finns detta härliga ,stora och rymligt kontor för 60-75 personer på sjätte våningen i Gängtappen. Är ni fler personer finns det möjlighet att öppna upp mellan våningsplanen.

Lokalen är luftig och öppen vilket skapar stor flexibilitet för hyresgästen att anpassa den efter egna behov och önskemål. Utöver arbetsplatserna ryms exempelvis tre större konferensrum och ett tiotal mindre mötesrum. Här finns även pentry och generösa ytor för pauser och spontana möten.

Dess centrala plats i Dockan gör det nära till det mesta, såväl lunchrestauranger som Malmö centralstation.

Utsikt
Tåg
Buss
Parkering
Miljö
Restaurang i huset
Området
Planlösning exempel
Området
Interiör skiss
Interiör skiss
Historisk bild från Gängtappen

Om fastigheten

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Det är upp till dig. I Gängtappen har vi skapat nya kontor för framtidens företag. Kontor som motsvarar dina behov och som ger dig och dina kollegor en extra anledning att gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Husets form och läge ger ljusa lokaler med ett modernt formspråk i grunden. Tillsammans utformar vi kontoret för att passa ditt företag. Vår expertis ger dig rätt disposition och inredning.

Hör av dig redan idag så formar vi ditt nya kontor.

Läs mer om Gängtappen 1
Området

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Till centralstationen promenerar du på 10 minuter. Parkering finns både i garage och utomhus.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler