Supermodernt med gamla anor i Gängtappen

Gängtappen

Dockan, Malmö

Är du redo att ta historien vidare? I Kockums tidigare huvudkontor skapar vi nu toppmoderna kontor för det nya Malmö. På tredje våningen finns ett flexibelt kontor för 40-50 kreativa medarbetare och flera mötesrum. En loungedel kan ge plats för informella och spontana möten.

Tåg
Buss
Parkering
Miljö
Restaurang i huset
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Om fastigheten

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Det är upp till dig. I Gängtappen har vi skapat nya kontor för framtidens företag. Kontor som motsvarar dina behov och som ger dig och dina kollegor en extra anledning att gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Husets form och läge ger ljusa lokaler med ett modernt formspråk i grunden. Tillsammans utformar vi kontoret för att passa ditt företag. Vår expertis ger dig rätt disposition och inredning.

Hör av dig redan idag så formar vi ditt nya kontor.

Läs mer om Gängtappen 1
Interiörbild

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Till centralstationen promenerar du på 10 minuter. Parkering finns både i garage och utomhus.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler