Läckert kontor i anrik fastighet

Gängtappen

Dockan, Malmö

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Med sina 65 meter var Gängtappen Sveriges första skyskrapa. På andra våningen finns denna lokal med upp till 20-25 arbetsplatser. Här får ni också plats med ett konferensrum och några mindre mötesytor. Givetvis finns det pentry och plats för pauser och spontanmöten. 

Kontorslokalerna är flexibla och kan anpassas för respektive hyresgäst, oavsett om man föredrar helt öppna planlösningar eller mer avdelade ytor. I bottenvåningen finns gemensam reception och vi planerar även för en ny restaurang.

Tåg
Buss
Parkering
Miljö
Restaurang i huset
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Gangtappen_flygfoto_1920x1080.jpg

Om fastigheten

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Det är upp till dig. I Gängtappen har vi skapat nya kontor för framtidens företag. Kontor som motsvarar dina behov och som ger dig och dina kollegor en extra anledning att gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Husets form och läge ger ljusa lokaler med ett modernt formspråk i grunden. Tillsammans utformar vi kontoret för att passa ditt företag. Vår expertis ger dig rätt disposition och inredning.

Hör av dig redan idag så formar vi ditt nya kontor.

Läs mer om Gängtappen 1
Interiörbild

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Till centralstationen promenerar du på 10 minuter. Parkering finns både i garage och utomhus.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler