Moderna kontor i Malmös första skyskrapa

Gängtappen

Dockan, Malmö

Gängtappen är inte bara en unik byggnad i Malmös historia. Husets form är också unik och här skapar vi kontor med enorm rymd, mycket ljus och spännande svängda linjer - oavsett om ni är tjugo eller ett par hundra medarbetare. Hyr du ett helt våningsplan får du dessutom 360 graders utsikt över Malmö!

Tåg
Buss
Parkering
Miljö
Restaurang i huset
FEW_web-1.jpg
FEW_web-3.jpg
FEW_web-4.jpg
FEW_web-5.jpg
Gangtappen_flygfoto_1920x1080.jpg

Om fastigheten

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Det är upp till dig. I Gängtappen har vi skapat nya kontor för framtidens företag. Kontor som motsvarar dina behov och som ger dig och dina kollegor en extra anledning att gå till jobbet med ett leende på läpparna.

Husets form och läge ger ljusa lokaler med ett modernt formspråk i grunden. Tillsammans utformar vi kontoret för att passa ditt företag. Vår expertis ger dig rätt disposition och inredning.

Hör av dig redan idag så formar vi ditt nya kontor.

Läs mer om Gängtappen 1
FEW_web-1.jpg

Kommunikationer

Busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Till centralstationen promenerar du på 10 minuter. Parkering finns både i garage och utomhus.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler