Kontor nära Triangeln

Östra Kanalgatan 5

Centrum, Malmö

Kontorslokal som är belägen på plan 5. Lokalen är utformad i större rum där man kan  sitta några personer tillsammans. Eller användas som föreläsningssalar.  Mittkärnan i lokalen passar utmärk att möblera för mindre öppna mötesplatser eller sittningar för enskilt arbete.

Synliga installationer som ger en industriell känsla samt mycket rymd.

Om man önskar att sitta mer i öppet kontorslandskap så finns det möjlighet att riva några väggar. Parkering finns i anslutning till lokalen både utomhus och i garage.

En promenad på max 10 minuter når man Triangel området där både tåg och busstrafik finns. I övrigt så finns all tänkbar service runt fastigheten och gott om lunchrestauranger.

Tåg
Buss
Parkering

Om fastigheten

Med utsikt över kanalen är fastigheten belägen på Drottninggatan, i Malmös absoluta centrum. Det centrala läget ger närhet till innerstans alla frestelser i en historisk miljö. Kontoren är moderna och de vackra fönstren ger ett fantastiskt ljusinsläpp. En fastighet som har allt!

Läs mer om Sparven 15

Kommunikationer

Några minuters promenad till Gustav Adolfs torg där busstrafik finns. Citytunnelstation finns på Triangeln ca 5 minuter från fastigheten.
Både garage och parkeringsmöjligheter finns i närheten av fastigheten.

Service

All tänkbar service såsom ett stort urval av restauranger, apotek, butiker m.m. finns i närheten av fastigheten

 

Liknande lokaler