Kontorslokal med utsikt över Malmö

Carlsgatan 12A

Centrum, Malmö

Ljus och öppen kontorslokal på plan 8 med utsikt över centrala Malmö. Bara ett stenkast från Malmö C ger goda möjligheter för de som pendlar med tåg eller buss.

Stort utbud av lunchrestauranger och all tänkbar service finns inom gångavstånd.

Tåg
Buss
Restaurang i huset
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Strax bakom Malmö Centralstation ligger ett av staden mest anrika, men också nyskapande kvarter. Fastigheten Slagthuset är belägen i just detta kvarter i Inre Hamnen, endast 100 meter från centralstationen. Inom några minuters promenad nås Malmös absoluta stadskärna med allt staden har att erbjuda. Flertalet restauranger finns både i fastigheten och inom nära gångavstånd. En fastighet som har allt som krävs för att skapa ett framgångsrikt företagsklimat!

Läs mer om Slagthuset 1

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Restauranger finns i fastigheten och inom gångavstånd. Endast några minuters promenad till Malmös absoluta centrum med all service som kan tänkas önskas.

Liknande lokaler