Hoppa till innehåll

Om lokalen

Nu har vi lediga lokaler i Slagthuset - allt från 269 kvm till 1400 kvm. Lokalerna ligger på olika våningsplan med möjlighet att koppla ihop våningsplanen med interntrappa. Om önskemål finns har vi goda möjligheter att påverka planlösning såväl som materialval och ytskikt då lokalerna är i behov av renovering. I bottenplan finns tillgång till mötesrum i olika storlekar, lunchrestaurang café samt gemensam reception.

Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten och med endast några minuters promenad når du Malmö centralstation där både tåg och busstrafik utgår. På centralstationen finns även ett stort utbud av restauranger, butiker och och annan service.

  • Flexibel planlösning

    Ja

  • Restaurang i huset

    Ja

  • Nära Malmö C

    Ja

Service

I fastigheten finns det möjlighet att hyra konferensrum och mötesrum i olika storlekar. Gemensam reception finns för huset. Dessutom finns det både café och en mycket bra lunchrestaurang i bottenplan. I närområdet finns gymkedjan Nordic Wellness och med Malmö C som närmsta granne har man även ett stort utbud av lunchrestauranger och annan service rakt över gatan.
Kommunikation

Med centralstationen rakt över gatan har man det perfekta läget för att nå all kommunikation. Där utgår all tågtrafik för att snabbt komma vidare både uppåt i landet men även snabbt över sundet till Danmark och resten av världen. De flesta regionbussarna och stadsbussarna utgår också från Malmö C vilket gör det enkelt att pendla till och från Slagthuset.

Kommer du med bil finns det gott om parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37 / Skicka e-post
Bild på Camilla Asplund
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Lounge
Matplats
Matplats/mötesrum

Karta

På ett av Malmös mest centrala lägen ligger Slagthuset. Precis vid centralstationen och bara några minuters promenad från Malmös stadskärna gör detta till ett av de absolut bästa kontorslägena i Malmö.

Planritning

Möjligheternas lokal! Här kan vi anpassa lokalerna efter era behov - allt från 270 kvm till 1400 kvm. Vill ni utnyttja två våningsplan finns det möjlighet att öppna upp med trappa mellan våningsplanen.

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!