Kontor med härlig utsikt i Slagthuset

Carlsgatan 12A

Centrum, Malmö

Nu har vi lediga lokaler i Slagthuset - allt från 270 kvm till 1500 kvm. Lokalerna ligger på olika våningsplan och har möjlighet att koppla ihop våningsplanen med en interntrappa.  Det finns goda möjlighet att påverka ytskikt och planlösning enligt önskemål då lokalerna är i behov av renovering. I bottenplan finns tillgång till mötesrum samt en lunchrestaurang.

Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten. Med endast några minuters promenad går du till Malmö centralstation där det finns goda kommunikationsmöjligheter. Det finns även ett stort utbud av restauranger och annan service på centralstationen.

Tåg
Buss
Restaurang i huset
Matplats
Matplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Lounge
Lounge
Matplats/mötesrum
Matplats/mötesrum

Om fastigheten

Strax bakom Malmö Centralstation ligger ett av staden mest anrika, men också nyskapande kvarter. Fastigheten Slagthuset är belägen i just detta kvarter i Inre Hamnen, endast 100 meter från centralstationen. Inom några minuters promenad nås Malmös absoluta stadskärna med allt staden har att erbjuda. Flertalet restauranger finns både i fastigheten och inom nära gångavstånd. En fastighet som har allt som krävs för att skapa ett framgångsrikt företagsklimat!

Läs mer om Slagthuset 1

Kommunikationer

Malmö C ligger endast ett par minuter från Slagthuset. Där utgår all tågtrafik samt de flesta regionbussar och stadsbussar.

Kommer man med bil så finns det parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.

Service

I fastigheten finns det möjlighet att hyra konferensrum samt en mycket bra lunchrestaurang. I närområdet finns Nordic Wellnes och på Malmö C finns ett stort urval av lunchrestauranger samt annan service.

 

 

Liknande lokaler