Kontor med härlig utsikt i Slagthuset

Carlsgatan 12A

Centrum, Malmö

Nu har vi lediga lokaler i Slagthuset - allt från 270 kvm till 1500 kvm. Lokalerna ligger på olika våningsplan och har möjlighet att koppla ihop våningsplanen med en interntrappa.  Det finns goda möjlighet att påverka ytskikt och planlösning enligt önskemål då lokalerna är i behov av renovering. I bottenplan finns tillgång till mötesrum samt en lunchrestaurang.

Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten. Med endast några minuters promenad går du till Malmö centralstation där det finns goda kommunikationsmöjligheter. Det finns även ett stort utbud av restauranger och annan service på centralstationen.

Tåg
Buss
Restaurang i huset
Matplats
Matplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Lounge
Lounge
Matplats/mötesrum
Matplats/mötesrum

Om fastigheten

Slagthuset består av ett antal olika byggnader.

Hösten 2020 så har den glasade-fasaden genomgått en större renovering. Det blir co-working ytor samt café och mötesrum i bottenplan.

Här finns kontorslokaler i olika storlekar. Med en interntrapp kan man lätt sammankoppla flera våningsplan. Fantastisk utsikt över staden!

Slagthuset blir en del av Nyhamnen. Detta område har börjat sin utveckling med ett antal nya fastigheter både bostäder och kommersiella.

Det perfekta läget intill Malmö C och närheten till stadens stadskärna gör det mycket attraktivt.

Läs mer om Slagthuset 1

Kommunikationer

Malmö C ligger endast ett par minuter från Slagthuset. Där utgår all tågtrafik samt de flesta regionbussar och stadsbussar.

Kommer man med bil så finns det parkeringsmöjligheter i närheten av fastigheten.

Service

I fastigheten finns det möjlighet att hyra konferensrum samt en mycket bra lunchrestaurang. I närområdet finns Nordic Wellnes och på Malmö C finns ett stort urval av lunchrestauranger samt annan service.

 

 

Liknande lokaler