Kontorslokal i Slagthuset med utsikt mot Nyhamnen

Carlsgatan 12D

Centrum, Malmö

På ett av Malmös hetaste och mest centrala läge med utsikt mot Nyhamnen ligger denna kontorslokal på plan 9. Rumsindelade arbetsplatser med bra ljus i norrläge samt ett konferensrum med möjlighet för öppen planlösning. I bottenplan finns det även konferensmöjligheter.

Parkering finns i nära anslutning till fastigheten och föredrar man tåg eller buss så når man Malmö C på mindre än fem minuter. På ytterligare ett par minuters promenad når man Malmös stadskärna med stort utbud av restauranger, handel och mötesplatser som Lilla torg och Malmö Live!.

Tåg
Buss
Restaurang i huset
Exteriörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Strax bakom Malmö Centralstation ligger ett av staden mest anrika, men också nyskapande kvarter. Fastigheten Slagthuset är belägen i just detta kvarter i Inre Hamnen, endast 100 meter från centralstationen. Inom några minuters promenad nås Malmös absoluta stadskärna med allt staden har att erbjuda. Flertalet restauranger finns både i fastigheten och inom nära gångavstånd. En fastighet som har allt som krävs för att skapa ett framgångsrikt företagsklimat!

Läs mer om Slagthuset 1
Exteriörbild

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Restauranger finns i fastigheten och inom gångavstånd. Endast några minuters promenad till Malmös absoluta centrum med all service som kan tänkas önskas.

Liknande lokaler