Mindre lokal på perfekt läge i Nyhamnen

Carlsgatan 14A

Centrum, Malmö

På bästa pendlingsläge i ett av Malmös mest spännande områden - Nyhamnen - finns denna lokal ledig i det nybyggda kvarteret Sirius, på Carlsgatan alldeles intill Malmö centralstation och granne med Slagthuset. 

Lokalen ligger i bottenplan och går att nå både från Carlsgatan och inifrån den publika ljusgården. Fastigheten har en spännande miljö och mycket ljus och rymd.

Här finns det möjlighet att använda lokalen för butik, service eller kontor.

Tåg
Utsikt
Buss
Parkering
Miljö
Färja
Motorväg-/påfart
Exteriörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

På Carlsgatan, alldeles intill Malmö centralstation och granne med Slagthuset, bygger vi nu kvarteret Sirius. Här blir det plats för upp emot 500 personer, som får jobba i en inspirerande miljö på bästa pendlingsläge i ett av Malmös mest spännande områden - Nyhamnen. Det är en fastighet med blicken mot framtiden som ger en försmak av den nya stadsdel som växer fram.

Läs mer om Sirius 3
Exteriörbild

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Stort utbud av restauranger finns inom gångavstånd. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns.

Liknande lokaler