Lokal i entréplan nära Malmö C

Carlsgatan 14

Centrum, Malmö

Ett stenkast från Malmö Centralstation ligger vår nybyggda fastighet Sirius. På perfekt läge med fönster mot Carlsgatan finns denna lokal i bottenplan av fastigheten. Lokalen har ingång från passagen inne i fastigheten samt ut mot Carlsgatan. Lämpar sig bra för butik eller kontor med utställning.

Det finns goda möjlighet att påverka både planlösning och materialval.

I fastigheten finns restaurang och konferensytor.

Tåg
Utsikt
Buss
Parkering
Miljö
Färja
Motorväg-/påfart
Öppet kontorslandskap (visionsbild)
Öppet kontorslandskap (visionsbild)

Om fastigheten

På Carlsgatan, alldeles intill Malmö centralstation och granne med Slagthuset, ligger  kvarteret Sirius. En toppmodern fastighet med blicken mot framtiden som ger en försmak av Malmös nya stadsdel som växer fram, Nyhamnen. Huset som blev inflyttningsklart har hyresgäster som Tele2, LA Partners, Svenskt Näringsliv, JM.

I entréplan har Pieplow Food Republic  öppnat upp dörrarna och erbjuder både café och lunchservering från tidig morgon till sen eftermiddag. Förutom riktigt bra mat erbjuder de även konferensmöjligheter för upp mot 70 personer vilket gör det möjligt, både för hyresgäster i huset och för andra företag, att hålla både stora och små möten i moderna och fräscha konferenslokaler.

Läs mer om Sirius 3

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Stort utbud av restauranger finns inom gångavstånd. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns.

Liknande lokaler