Kontor/showroom på perfekt läge i Nyhamnen

Carlsgatan 14B

Centrum, Malmö

På bästa pendlingsläge i ett av Malmös mest spännande områden - Nyhamnen - finns denna lokal ledig i det nybyggda kvarteret Sirius, på Carlsgatan. Alldeles intill Malmö Centralstation och granne med Slagthuset. Lokalen har ingång från passagen inne i fastigheten samt ut mot Carlsgatan

Den nybyggda fastigheten har en spännande miljö och mycket ljus och rymd. Det finns bra möjlighet till att använda lokalen för kontor eller showroom.

I fastigheten finns även restaurang och konferensytor.

Tåg
Utsikt
Buss
Parkering
Miljö
Färja
Motorväg-/påfart
Exteriörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Fastigheten är byggd 2017  och har miljöcertifieringen guld. Svart tegelfasad med en vacker plåt runt entrén som ger ett imponerande intryck.

I bottenplan finns dusch och omklädningsrum samt lunchrestaurang. Det finns även mötesrum i olika storlekar.Det största konferensrummet är för ca 70 personer.

I bottenplan har vi även butiksytor samt garage i källarplan.

Läs mer om Sirius 3

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Stort utbud av restauranger finns inom gångavstånd. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns.

Liknande lokaler