Kontor/showroom på perfekt läge i Nyhamnen

Carlsgatan 14B

Centrum, Malmö

På bästa pendlingsläge i ett av Malmös mest spännande områden - Nyhamnen - finns denna lokal ledig i det nybyggda kvarteret Sirius, på Carlsgatan. Alldeles intill Malmö Centralstation och granne med Slagthuset. Lokalen har ingång från passagen inne i fastigheten samt ut mot Carlsgatan

Den nybyggda fastigheten har en spännande miljö och mycket ljus och rymd. Det finns bra möjlighet till att använda lokalen för kontor eller showroom.

I fastigheten finns även restaurang och konferensytor.

Tåg
Utsikt
Buss
Parkering
Miljö
Färja
Motorväg-/påfart
Exteriörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

På Carlsgatan, alldeles intill Malmö centralstation och granne med Slagthuset, ligger  kvarteret Sirius. En toppmodern fastighet med blicken mot framtiden som ger en försmak av Malmös nya stadsdel som växer fram, Nyhamnen. Huset som blev inflyttningsklart har hyresgäster som Tele2, LA Partners, Svenskt Näringsliv, JM.

I entréplan har Pieplow Food Republic  öppnat upp dörrarna och erbjuder både café och lunchservering från tidig morgon till sen eftermiddag. Förutom riktigt bra mat erbjuder de även konferensmöjligheter för upp mot 70 personer vilket gör det möjligt, både för hyresgäster i huset och för andra företag, att hålla både stora och små möten i moderna och fräscha konferenslokaler.

Läs mer om Sirius 3

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Stort utbud av restauranger finns inom gångavstånd. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns.

Liknande lokaler