Sitt i city med utsikt över kanalen

Slottsgatan 2

Centrum, Malmö

På ett av Malmös mest centrala lägen står detta  fina och rymliga kontor med fantastiskt utsikt över kanalen och väntar på rätt hyresgäst. Kontoret bjuder på många möjligheter för både rumsindelning eller öppet landskap och har en mängd olika mötesrum i varierande storlekar.

Det finns ett stort kök för alla gemensamma lunchpauser och tillgång till en härlig takterrass med utsikt över kanalen och Malmö Live, perfekt för en paus under årets varma dagar.

Fastigheten ligger på ett fint, centralt läge precis i utkanten av gamla väster med mysiga restauranger och närhet till grönska med både Slottsparken och Kungsparken runt knuten. 

Tåg
Buss
Parkering
Utsikt
Utsikt
Besöksyta
Besöksyta
Arbetsrum
Arbetsrum
Reception
Reception
Tillfällig arbetsplats
Tillfällig arbetsplats
Takterrass
Takterrass
Konferensrum
Konferensrum
Bibliotek
Bibliotek

Om fastigheten

Fastighten är en byggd i slutet av 70-talet. Det är en tegelbyggnad  som är indelad på sex våningsplan. Det finns entréer från Västergatan och Slottsgatan.

De täta fönsterpartierna ger maximalt med ljusinsläpp.

Det översta våningsplanet har en takterrass med utsikt mot Malmö Live och och västra Malmö med bron i bakgrunden.

Det finns ett litet garage i fastigheten för bilar och cyklar.

Läs mer om Neptun 6

Kommunikationer

Garagemöjligheter finns i fastigheten. I närheten finns även en separat garagebyggnad. Från fastigheten är det endast ett par minuters promenad till centralstationen där både tåg- och busstrafik utgår.

Service

Restauranger och caféer finns i området. Inom 5 -10 minuters promenad når du Malmös stadskärna, med stort urval av butiker, restauranger och annan service

Liknande lokaler