Kontor med fantastisk utsikt

Slottsgatan 2

Centrum, Malmö

Stort och rymligt kontor med fantastiskt utsikt och tillgång till en härlig takterrass. Kontoret bjuder på många möjligheter för både rumsindelning eller öppet landskap. Lokalen har en mängd mötesrum och ett stort kök.

I huset finns även ett garage där det också finns möjlighet att ställa sin cykel. Med endast några minuters promenad finns ett stort utbud av lunchrestauranger , bland annat ligger Saluhallen en bit bort.

Fastigheten ligger på ett fint, centralt läge precis i utkanten av gamla väster med mysiga restauranger och närhet till grönska med både Slottsparken och Kungsparken runt knuten.

Tåg
Buss
Parkering
Utsikt
Utsikt
Besöksyta
Besöksyta
Arbetsrum
Arbetsrum
Reception
Reception
Tillfällig arbetsplats
Tillfällig arbetsplats
Takterrass
Takterrass
Konferensrum
Konferensrum
Bibliotek
Bibliotek

Om fastigheten

Fastigheten ligger utmed Västergatan i Gamla Staden, en del av Malmös äldsta gatusträcka. Ta del av atmosfären på Gamla Väster endast ett stenkast från Kungsparken. Parken är den äldsta i Malmö, anlagd i mitten av 1800-talet och omtyckt för sina exotiska träd och vackra konstverk. 

Läs mer om Neptun 6

Kommunikationer

Garagemöjligheter finns i fastigheten. I närheten finns även en separat garagebyggnad. Från fastigheten är det endast ett par minuters promenad till centralstationen där både tåg- och busstrafik utgår.

Service

Restauranger och caféer finns i området. Inom 5 -10 minuters promenad når du Malmös stadskärna, med stort urval av butiker, restauranger och annan service

Liknande lokaler