Nyproduktion - Medeon Science Park

Per Albin Hanssons väg 41

Centrum, Malmö

Nu bygger vi ut vår fastighet Forskaren 1 på Medeon i centrala Malmö. Med tillbyggnaden om cirka 4 000 kvm kan vi erbjuda fler kunskapsrika företag inom Life Science möjligheten att sitta i forskningsparken Medeon.

Inom fastigheten erbjuds: reception, konferensrum, restaurang, gym och resebyrå.

Idag rymmer Medeon ett 60-tal kunskapsinteniva företag inom Life Science. Tillväxten i forskningsparken är god och nybyggnationen på området kommer öka forskningsparkens attraktiva profil och atmosfär ännu mer. Medeon har ett attraktivt läge i Malmö med närhet till city, Skånes universitetssjukhus, Malmö universitet, Mobilia och med busshållplatser i direkt anslutning till området.

Tåg
Buss
Motorväg-/påfart
Exteriör
Exteriör
Exteriör
Exteriör
Pentry
Pentry
Kontorsrum
Kontorsrum
Öppet landskap
Öppet landskap

Om fastigheten

Forskningspark centralt placerad i Malmö, direkt i anslutning till Skånes Universitetssjukhuset, Lunds Universitet och Malmö Högskola. En mötesplats för alla inom Life Science.

Läs mer om Forskaren 1

Kommunikationer

Bra kommunikationer med buss utanför fastigheten samt närhet till citytunneln från stationen vid Triangeln. Parkerings möjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närhet till Ringvägen.

Service

Fastigheten ligger bara några meter ifrån Mobilas shoppingcenter som har ett stort urval av restauranger och annan service som apotek, dagligvaror, systembolag, gym o.s.v.

 

Liknande lokaler