Rumsindelat kontor med stor flexibilitet mitt i city

Östergatan 18

Centrum, Malmö

Detta stora och ljusa kontor mitt i centrala Malmö ger utrymme för stor flexibelt. Rumsindelningen med generösa glaspartier kan göras om till öppet landskap vid önskemål om det.

Genomgående planlösning med öppna ytor som ger chans till spontana möten och gemenskap.

Garage för bilar och cyklar finns i fastigheten , likaså hiss. Malmö centralstation ligger endast ett stenkast bort och i området finns flertalet lunchrestauranger och stort serviceutbud.

Om man har behov av att hyra externa konferensrum ligger Sankt Gertrud och Radisson Blue alldeles i närheten, båda med stort utbud.

Tåg
Buss
Parkering
Interiörbild
Interiröbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Fastigheten är belägen mitt i centrala Malmö, fem minuters promenad från centralstationen och alldeles intill köpcentret kv. Caroli som fått en rejäl ansiktslyftning. Strax intill ligger kulturkvarteret Sankt Gertrud med café, restauranger, konferensmöjligheter och after work. I området finns ett brett utbud av restauranger och till Stortorget promenerar du på ett par minuter. Parkeringsmöjligheterna är mycket goda med två parkeringshus i närområdet.

Läs mer om Erik Menved 37
Exteriörbild

Kommunikationer

Bra kommunikationer med busshållplats utanför fastigheten och endast ett par minuters promenad till centralstationen. Goda parkeringsmöjligheter i Petrigaraget som ligger alldeles intill fastigheten.

Service

All tänkbar service i form av butiker och restauranger finns i närområdet. Närmaste granne är Köpcentret Kv. Caroli med restauranger, café, livsmedelsaffär och ett brett utbud av butiker.

Liknande lokaler