Kontor med egen takterrass i Börshuset

Skeppsbron 2

Centrum, Malmö

Med egen takterrass mot Skeppsbron och utsikt över västra Malmö är denna kontorslokal i Börshuset väldigt trevlig. Lokalen är idag rumsindelad men föredrar man att öppna lokalen och sitta i öppet landskap är det fullt möjligt. Ljuset och rymden i kombination med gamla anor gör lokalen ombonad.

Det finns goda konferensmöjligheter i markplan och en mycket trevlig restaurang i fastigheten för lunch eller kvällsevenemang

Tåg
Buss
Restaurang i huset
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Exteriörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Börshuset är en modern mötesplats med gamla anor som ligger mitt i centrala Malmö, granne med centralstationen. Ett expansivt område där det tillkommit nya kontorsfastigheter i närheten. Mycket goda konferensmöjligheter i byggnaden samt en trevlig restaurang med uteservering och utsikt över kanalen. Stadskärnan nås inom fem minuters promenad.

Läs mer om Börshuset 1
Exteriörbild

Kommunikationer

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Service

Stort utbud av lunchrestauranger finn i Malmö C och i anslutning till fastigheten. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns tillgänglig.

Liknande lokaler