Hoppa till innehåll

Börshuset 1

Börshusets unika läge alldeles intill Malmö C och kanalen är helt optimalt för företag som vill sitta nära kommunikation som tåg och buss

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Börshuset 1

 • Lokalarea (LOA):

  5 328

 • Stad:

  Malmö

 • Parkering

  Ja

 • Ja

  Mötesrum

 • I city

  Ja

Om fastigheten

I Börshuset kan man hyra kontor från ett rum upp till större kontorslokaler. I entréplan möts man av en vacker ljusgård. Och några av lokalerna har även förmånen att det ingår egen terrass eller balkong. Det finns dessutom ett antal olika konferens och mötesrum i fastigheten.

Många företag väljer Börshuset för sin bolagsstämma eller för sitt seminarium, vilket bidrar till ett levande bottenplan med många människor i olika sociala sammanhang.

Butikslokalerna  i Börshuset har entré från gatustråket mot Malmö C. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Service

Stort utbud av lunchrestauranger finn i Malmö C och i anslutning till fastigheten. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns tillgänglig.

Kommunikation

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Erik Elmeskär

Erik Elmeskär

Förvaltare
040-690 57 83
Skicka e-post
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post