Hoppa till innehåll
Börshuset 1 i Centrum i Malmö

Börshuset 1

Börshusets unika läge alldeles intill Malmö C och kanalen är helt optimalt för företag som vill sitta nära kommunikation som tåg och buss

Börshuset med Malmö Live i bakgrunden.
Malmö Börshus med kanalen i förgrunden.
Del av Börhusets gula fasad, med kanalen i bakgrunden.

Om fastigheten

I Börshusets entréplan möts du och dina kunder av en vacker ljusgård och några av lokalerna har även förmånen med egen terrass eller balkong. i fastigheten finns både små och stora kontorslokaler, från ett rum och uppåt. Här finns även ett antal olika konferens- och mötesrum att hyra.

Många företag väljer Börshuset för sin bolagsstämma eller för sitt seminarium, vilket bidrar till en levande innomhusmiljö i och runt ljusgården på bottenplan. Butikslokalerna i Börshuset har entré från gatustråket mot Malmö C. Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten.

Service

Stort utbud av lunchrestauranger finn i Malmö C och i anslutning till fastigheten. Malmös centrum nås inom några minuters promenad där all tänkbar service finns tillgänglig.

Kommunikation

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Malmö Centralstation, varifrån både buss- och tågtrafik utgår. Enkelt att komma ut på de större vägnäten via Västkustvägen och Stockholmsvägen som ligger i närheten av fastigheten. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Börshuset 1

 • Lokalarea (LOA):

  5 328

 • Stad:

  Malmö

 • Parkering

  Ja

 • Ja

  Mötesrum

 • Läge

  City

Nu ger vi Börshuset ett rejält lyft!

Under 2023 påbörjar vi omvandlingen av Börshuset, som nu ska bli den pärla den förtjänar att vara.

Följ arbetet med Börshuset här!

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Malmö är en stad som ingen annan. En storstad i fickformat, med centrum som sitt bultande hjärta. Här finns rum för människor, näringsliv, kultur och akademi att mötas och växa tillsammans. Det strategiska läget och de oändliga möjligheterna att förena nytta med nöje lockar både små och stora företag till Malmö centrum.

Läs mer om Centrum

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Erik Elmeskär

Erik Elmeskär

Förvaltare (Föräldraledig)
040-690 57 83
Skicka e-post
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.