Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Bulltofta

Strategiskt beläget mellan Lundavägen och Inre Ringvägen hittar vi Bulltofta, Valdemarsro och Sege. Här samlas medelstora och små företag från flera olika branscher, men särskilt populära har områdena blivit bland bilhandlare, grossister och serviceföretag.

Ett strategiskt bra läge i Malmö

För den som vill ha nära både till centrum och Europavägarna är Bulltofta, Valdemarsro och Sege tre utmärkta alternativ. Här är infrastrukturen planerad för att det ska gå smidigt att köra och parkera tunga transporter. Serviceutbudet är stort med bland annat bensinstationer, verkstäder och bilprovning. Inte konstigt att så många fordonsinriktade verksamheter valt att lägga sin bas här. Trots den utpräglade fordonsnischen är det enkelt att resa hållbart till Bulltofta. Från centralstationen går stadsbussen flera gånger i timmen, och många väljer att ta cykeln hit.

Bulltofta har mycket att erbjuda. Här finns det gott om lunchställen och handel i form av matvarubutiker, möbelaffärer och proffsbutiker. På andra sidan motorvägen ligger den omtyckta Bulltoftaparken – ett rekreationsområde lika stort som Slottsparken, Kungsparken och Pildammsparken tillsammans. Wihlborgs äger flera kommersiella fastigheter på Bulltofta, Valdemarsro och Sege. Här har vi flera lediga kontor och lagerlokaler.

Ett urval av våra fastigheter i området

Flygledaren 9, Bulltofta

Flygledaren 9, Bulltofta

Skevrodret 2, Bulltofta

Skevrodret 2, Bulltofta

Spillepengshagen 3

Spillepengshagen 3

Gulsippan 4

Gulsippan 4

Höjdmätaren 1, Bulltofta

Höjdmätaren 1, Bulltofta

Skjutsstallslyckan 11

Skjutsstallslyckan 11

Letar du lokal i Bulltofta, Sege eller Valdemarsro?

Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post