Modernt kontor med goda kommunikationer

Hantverkaregatan 18

Arlöv, Malmö

Modernt och fräscht kontor i  Arlöv med ca 200 m till både tåg och shopping.

Planlösningen är ganska öppen med avdelade mötesrum i olika storlekar. Det finns ett  generöst pentryutrymme som även kan användas till större möten. Lokalerna är sammanlänkade men fördelade på olika huskroppar vilket gör att de enkelt kan delas till olika hyresgäster.

Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten. Nära Burlövs köpcenter med stort urval av lunchrestauranger och service.

Tåg
Buss
Parkering
Entré
Entré
Pentry
Pentry
Arbetsrum
Arbetsrum
Interiör
Interiör
Parkering
Parkering
Exteriör
Exteriör

Om fastigheten

Fastigheten är belägen precis intill Burlöv station, i ett område med mindre företag samt bostadshus. Läget precis norr om Malmö gör det snabbt och enkelt att komma ut på de större vägnäten samtidigt som alla tänkbara ärenden kan uträttas på Burlöv Center som ligger på promenadavstånd från fastigheten

Läs mer om Arlöv 19:133

Kommunikationer

Ca 200 m till Burlöv tågstation. Även bussförbindelse inom gångavstånd på Lundavägen. Nära anslutning till E20, E6 och E22.

Service

Burlöv Center hittas några få minuters promenad från fastigheten. I köpcentret finns all tänkbar service med 70 butiker, flertalet restauranger, caféer och fri parkering.

Liknande lokaler