Hoppa till innehåll
  • Våningsplan

    3 av 4

  • Tågstation

    Ja

  • Parkering

    Ja

Fastigheten

Charmig historisk byggnad med en nyare påbyggnad från 2015. Här möts gammalt och nytt i en perfekt kombination på bästa läge precis vid Lund C.

Läs mer om Armaturen 4

Service

Citynära med all tänkbar service som butiker, bank, gym, apotek, livsmedelsbutiker, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer finns runt hörnet, även Stadsparken ligger bara några minuter från fastigheten. Gemensamt omklädningsrum i källaren, perfekt för cykelpendling eller en motionsrunda på lunchen. Stor markparkering tillhörande fastigheten med månadskort och besöksplatser.

Området

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här ä...

Läs mer om området

Kommunikation

Fastigheten är granne med Lunds C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Lunds C kommer bli huvudstation för den kommande spårvägen. Fjelievägen ligger i anslutning till fastigheten vilket gör att man med bil snabbt tar sig ut på de större vägarna som E6 och E22.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Henrik Strelert

Henrik Strelert

Förvaltare
046-590 62 88 / Skicka e-post

6 liknande lokaler

Kontor på perfekt läge med oändliga möjligheter

Knut Den Stores Torg 2

Kontor på perfekt läge med oändliga möjligheter

Kvadratsmart toppmodernt kontor

Fabriksgatan 2

Kvadratsmart toppmodernt kontor

Unikt kontor med eget orangeri och härlig uteplats

Fabriksgatan 2

Unikt kontor med eget orangeri och härlig uteplats

Charmigt kontor med smart planlösning

Fabriksgatan 2

Charmigt kontor med smart planlösning

Genomtänkt kontor med härligt ljusflöde

Fabriksgatan 2

Genomtänkt kontor med härligt ljusflöde

Flexibelt mindre kontor högst upp i huset

Fabriksgatan 2

Flexibelt mindre kontor högst upp i huset

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktigt för oss.

Marknadsledande i regionen

Lund, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.