Hoppa till innehåll

Om lokalen

Nu har vi nöjet att presentera denna rymliga lokal som erbjuder det mesta. Välplanerat kontor med mötesrum i olika storlekar och samtalsbås. Kök med väl tilltagna arbetsytor, stor matplats med sällskapshörna och köksö. Rejäla förrådsutrymmen inne i lokalen samt loungeyta för besökare. Fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck gör detta till ett kontor att trivas i. Enskilda kontorsrum kombineras med öppen kontorsyta som går att anpassa efter just dina behov.

 Tveka inte att kontakta Anders för mer information!

  • Arbetsplatser

    22 st

  • Våningsplan

    3 av 7

  • Restaurang

    i huset

Service

Lunchrestaurang, bank, frisör och möjlighet till konferens finns i huset. Inom gångavstånd ligger hotell och livsmedelsbutik. Stor parkeringsplats precis intill byggnaden samt närliggande garageplatser. Cykelparkering samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplatsen Ideontorget ligger precis runt hörnet.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Anders Grönvall

Förvaltare
046-590 62 52 / Skicka e-post
Bild på Anders Grönvall
Gröna omgivningar
Inspirationsbild
Inspirationsbild
Inspirationsbild
Inspirationsbild
Exteriörbild

Karta

Klicka på kartan för att komma till Scheelevägen 17

Planritning

Ladda ner planritningen här!

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!