Rymligt hörnkontor med fönster i tre väderstreck

Scheelevägen 17

Ideon, Lund

På ett av Betahusets bästa lägen ligger detta rymliga hörnkontor. Fönster i tre väderstreck samt takfönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp över kontorsytorna. Här har du chansen att anpassa planlösningen efter dina behov och göra detta till ditt drömkontor. I nuläget finns flera separata kontorsrum kombinerat med öppet kontorslandskap. Lättillgängliga mötesrum i olika storlekar, loungeyta i anslutning till pentry samt en väl tilltagen öppen yta för lunchpauser. Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Utsikt
Buss
Parkering
Restaurang i huset
Motorväg-/påfart
Rymlig matplats med loungedel
Rymlig matplats med loungedel
Härliga ljusa ytor
Härliga ljusa ytor
Praktiskt pentry
Praktiskt pentry
Fantastisk rymd
Fantastisk rymd
Trevlig loungeyta
Trevlig loungeyta
Möjlighet till flera enskilda kontorsrum
Möjlighet till flera enskilda kontorsrum

Om fastigheten

Betahuset hyser ett nittiotal företag och mittpunkten är Ideon Business Lounge som innehåller kafé och en miljö där företagen har möjlighet att träffas.

Läs mer om Vätet 1 - Beta

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut. Köpenhamn når du på ca 1 timme. Spårväg mellan området och Lund C kommer att vara klar hösten 2020.

Service

Ett antal olika lunchrestauranger finns i fastigheten samt bank, frisör och konferensanläggning. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum med all service som kan önskas.

Liknande lokaler