Hoppa till innehåll

Om lokalen

Välkommen in i detta yteffektiva kontor med loungeyta och pentry i mitten av lokalen, vilket skapar en naturlig samlingsplats. Ljusa kontor för 1-2 personer som går att anpassa efter önskemål. Både ett större och ett mindre mötesrum samt förråd. Kontoret är inbjudande med nyligen inlagda trägolv och glasade partier.

På Ideon sitter du omgivningen av framgångsrika företag i en inspirerande innovationsmiljö. I närområdet finns flera restauranger och hotell samt bra kommunikationer. 

Är detta en lokal för dig? Kontakta oss gärna för visning.

  • Arbetsplatser

    12-15

  • Våningsplan

    2 av 4

  • Parkering

    laddstolpar

Service

Lunchrestauranger, bank, frisör och hotell inom gångavstånd. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplatsen Ideontorget ligger precis runt hörnet.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Jenny Eklöf

Förvaltningsassistent
046-590 62 51 / Skicka e-post
Bild på Jenny Eklöf
Exteriörbild
Inspirationsbild
Inspirationsbild
Inspirationsbild
Inspirationsbild
Fasadbild

Karta

Klicka på kartan för att komma till Ideongatan 3

Planritning

Ladda ner planritningen här!

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!