Bricks Hub - kontorshotell i Lund

Mobilvägen 12

Ideon, Lund

Kontorshotellet Bricks Hub är den enkla och smarta lösningen för dig som är enmansföretagare eller arbetar som konsult. Du hyr en kontorsplats, i öppet landskap eller ett eget rum, och får tillgång till all den service som gör huset unikt. 

Men det kanske allra bästa vi kan erbjuda är sällskapet. I huset och i det direkta närområdet sitter Ericsson och andra företag – med kopplingar till bland annat IT-telecom, medicin och tekniksektorn.

Läs mer om kontorshotellet på brickslund.se/kontorshotell

Varmt välkommen du också!

Buss
Parkering
Restaurang i huset
Motorväg-/påfart
Konferensrum
Här sitter du i ett modernt öppet landskap
Här sitter du i ett modernt öppet landskap
Här finns möjlighet till eget kontor
Här finns möjlighet till eget kontor
I de många samtalsrummen kan du som sitter i öppet lanskap prata ostört
I de många samtalsrummen kan du som sitter i öppet lanskap prata ostört
Kontorshotellet ligger i anslutning till Bricks reception
Kontorshotellet ligger i anslutning till Bricks reception

Om fastigheten

Bricks Lund ligger på Brunnshög, i nordöstra delen av Ideonområdet. Fastighetens fyra våningar består av kontor, kontorshotell och konferensmiljö. Mitt i Bricks finns en ljus och öppen bemannad reception som tar emot besökare. I anslutning till receptionen finns lunchrestaurangen Bricks Eatery samt ett café. För hyresgäster i huset finns även möjlighet till gym, yoga, parkering, tvättservice och hörsal. Allt som kan tänkas för att underlätta vardagen i en modern arbetsmiljö.

Läs mer om Nya Vattentornet 3 - Bricks Lund

Kommunikationer

Nära anslutning till E22. Bussar avgår från Solbjersvägen var 10:e minut till och från Ideonområdet och Lunds central, grön buss nr 20.  Här avgår även gula bussar nr 166/169 till bland annat Malmö, Staffanstorp och S Sandby.
Köpenhamn når du på ca 1 tim.

Spårväg mellan området och Lunds central kommer att vara klar hösten 2020.

Service

Bricks Lund erbjuder reception som är bemannad under arbetstid, hörsal med plats för 260 sittande, bokningsbara konferensmöjligheter, konferenspaket, tvättservice, gym, lunchrestaurang och café samt parkering.

Liknande lokaler