Fräsch kontorslokal högst upp i huset

Mobilvägen 10

Ideon, Lund

Välkommen till detta moderna kontor högst upp i MHC. Med generöst insläpp av dagsljus och utsikt i flera väderstreck är detta en kontorslokal som inte får missas. Här erbjuds påkostade materialval så som trägolv, fräscht kök och nya systemväggar. Längst in i lokalen finns även ett el-labb. 

Yteffektiva kvadratmeter som kan anpassas för kommande hyresgästs behov. I dag består lokalen av ett öppet kontorslandskap kombinerat med enskilda kontorsrum samt ett par olika mötes- och samtalsrum. Här finns även eget pentry och loungemiljö för besökare.

Ta chansen och kontakta Hassan Mahdi redan idag för mer information.

Buss
Parkering
Restaurang i huset
Motorväg-/påfart
Skymningsbild MHC
Skymningsbild MHC
Inspiationsbild kontor
Inspiationsbild kontor
Inspirationsbild paushörna
Inspirationsbild paushörna
Skymningsbild från ovan
Skymningsbild från ovan
Inspirationsbild stort mötesrum
Inspirationsbild stort mötesrum
Inspirationsbild pentry
Inspirationsbild pentry
Lobby MHC
Lobby MHC

Om fastigheten

På Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon erbjuds en unik sammansättning av moderna kontorslösningar. Här förvaltar Wihlborgs alla de tre stora kontorsfastigheterna. Våra hyresgäster har en bred kompetens inom connectivity, ICT, life science, cleantech, energi, hälsoteknik och smarta material. Dina grannar är techbolag som Sony, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson.

I MHC (Mobile Heights Center) finns flexibla lösningar för mindre, medelstora och stora företag som vill sitta i eget kontorslandskap eller kontorshotell. 

Läs mer om Nya Vattentornet 2 - Mobile Heights Center

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis runt hörnet ligger hållplats Telefonplan. 

Service

De tre fastigheterna på Mobilvägen har ett stort gemensamt serviceutbud med reception, restauranger, café, bokningsbara konferensrum, gym och hörsal för 260 personer. Markparkering nära husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Liknande lokaler