Hoppa till innehåll

Om lokalen

Välkommen till detta moderna kontor högst upp i MHC. Med generöst insläpp av dagsljus och utsikt i flera väderstreck är detta en kontorslokal som inte får missas. Här erbjuds påkostade materialval så som trägolv, fräscht kök och nya systemväggar. Längst in i lokalen finns även ett el-labb. 

Yteffektiva kvadratmeter som kan anpassas för kommande hyresgästs behov. I dag består lokalen av ett öppet kontorslandskap kombinerat med enskilda kontorsrum samt ett par olika mötes- och samtalsrum. Här finns även eget pentry och loungemiljö för besökare.

Ta chansen och kontakta Hassan redan idag för mer information.

  • Arbetsplatser

    34

  • Våningsplan

    4 av 4

  • Konferensrum

    i huset

Miljöcertifiering

LEED

Service

De tre fastigheterna på Mobilvägen har ett stort gemensamt serviceutbud med reception, restauranger, café, bokningsbara konferensrum, gym och hörsal för 260 personer. Markparkering nära husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Precis runt hörnet ligger hållplats Telefonplan.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Hassan Mahdi

Förvaltare
046-590 62 53 / Skicka e-post
Bild på Hassan Mahdi
Skymningsbild MHC
Inspiationsbild kontor
Inspirationsbild paushörna
Inspirationsbild stort mötesrum
Inspirationsbild pentry
Lobby MHC

Karta

Klicka på kartan för att komma till Mobilvägen 10

Planritning

Ladda ner planritningen här!

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!