Modern kontorslokal på strategiskt läge i Lund

Kung Oskars väg 11

Lund centrum, Lund

Nybyggda kontorslokaler på attraktivt läge i Lund

I vårt nya kontorshus Sockerbiten, som är inflyttningsklart Q4 2019, erbjuder vi moderna lokaler på ett attraktivt område kring järnvägen och granne med Lund centralstation. Här finns möjlighet att hyra kontorslokaler som skräddarsys efter era behov där ni kan påverka både planlösning och material. Här erbjuder vi lokaler med varierande storlekar från 345 -1900 kvm

I en levande del av staden

Området kring järnvägen befinner sig i en förändringsprocess som kommer bidra till att västra Lund länkas samman med centrum och hela stationsområdet utvecklas mot att vara en ännu mer levande del av staden. Här skapar Wihlborgs ett kvarter där vi erbjuder nybyggda kontorslokaler på ett attraktivt område.

Tåg
Miljöcertifierad
Utsikt
Buss
Fastigheten med utsikt över spåren
Fastigheten med utsikt över spåren
Exempel på planlösning
Exempel på planlösning
Bild på fastigheten
Bild på fastigheten

Om fastigheten

Skräddarsydda lokaler för era behov

Fastigheten Sockerbiten med sitt strategiska läge väster om järnvägen, nära Kung Oskars bro och alldeles intill Lunds centralstation stärker Wihlborgs position i Lund. Här erbjuder vi moderna nybyggda kontorslokaler som kan skräddarsys efter era behov och där ni har möjlighet att påverka både planlösning och material.

I en levande del av Lund

Området kring järnvägen befinner sig i en förändringsprocess som kommer bidra till att västra Lund länkas samman med centrum och hela stationsområdet utvecklas mot att vara en ännu mer levande del av staden. En ny gång- och cykelbro över järnvägen, Skyttelbron, skapar en koppling mellan västra sidan och den centrala staden.

Läs mer om Raffinaderiet 5 (Sockerbiten)

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten.  

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Liknande lokaler