Kontor att längta till mitt i Lund

Bruksgatan 8

Lund centrum, Lund

I kvarteret Posthornet gör vi plats för ny arbetsglädje mitt i Lund, intill Lunds central. Huset ”Frimärket” har en läcker betongfasad och här kan man t.ex. hyra ett helt våningsplan på 557 kvm med plats för cirka 35 personer. På våning fem finns denna trevliga lokal ledig. Inflyttning våren 2018. 

Tåg
Utsikt
Buss
Parkering
Miljö
Solpanel
Exteriör
Gårdsmiljö
Interiör
Entré
Hisshall

Om fastigheten

Posthornet byggs alldeles intill Lunds central och granne med kommun­huset Kristallen. Här finns allt det som dagens företag efterfrågar – topp­moderna lokaler, bra pendlingsläge och närheten till city.

Fastighetens två huskroppar knyter an till platsens historia - här fanns tidigare en postterminal. Mässingsfärgade detaljer för tankarna till gamla tiders posthorn och den vågiga betongfasaden på den ena huset liknar kanten på ett frimärke.

Våren 2018 är de nya kontoren klara - ett unikt tillfälle att flytta in i ett nybyggt kontor mitt i Lund.

Läs mer om Posthornet 1
Exteriör

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten. Den som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå där det finns både låst cykelgarage och duschmöjligheter.

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Liknande lokaler