Showroom, kontor eller butik

Sockerkokaregatan

Lund centrum, Lund

På bästa pendlingsläge i ett av Lunds nya kontors- och bostadsområde - Sockerbruksområdet - finns denna lediga lokal i det nybyggda kvarteret Posthornet.

Det är en ljus lokal med stora glaspartier och skyltmöjligheter i två väderstreck. Lokalen som ligger på markplan passar utmärkt för verksamheter med butik, kontor eller showroom. Som kontor finns här möjlighet för upp emot cirka åtta kontorsplatser.

Lokalen har egen entré med pentry och WC.

 

Alldeles intill Lunds Centralstation och granne med Kristallen är läget optimalt. Till och från lokalen finns det mesta inom ett par minuters gångavstånd.

Tåg
Utsikt
Buss
Parkering
Miljö
Solpanel
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Posthornet ligger alldeles intill Lunds central och granne med kommun­huset Kristallen. Här finns allt det som dagens företag efterfrågar – topp­moderna lokaler, bra pendlingsläge och närheten till city.

Fastighetens två huskroppar knyter an till platsens historia - här fanns tidigare en postterminal. Mässingsfärgade detaljer för tankarna till gamla tiders posthorn och den vågiga betongfasaden på den ena huset liknar kanten på ett frimärke.

Läs mer om Posthornet 1

Kommunikationer

Fastigheten ligger ett stenkast från Lunds centralstation med såväl tåg som stads- och regionbussar. Via Fjelievägen tar du dig snabbt ut till E20 och E6. Genomfartsleder gör också att du enkelt når E22. Garage finns i fastigheten. Den som vill cykelpendla till jobbet kan med fördel använda husets sportdepå där det finns både låst cykelgarage och duschmöjligheter.

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service.

Liknande lokaler