Kontor på perfekt läge med oändliga möjligheter

Knut Den Stores Torg 2

Lund centrum, Lund

Nu ges den unika möjligheten att flytta in i en kontorslokal som inte kan ligga på ett bättre läge. Gångavstånd till Tingsrätten, mitt i stadens puls med restauranger, shopping och service precis runt knuten. Lunds C ligger på andra sidan gatan och den nya spårvagnsstationen kommer att avgå precis bredvid fastigheten, vilket gör detta till ett fantastiskt pendlingsläge. Detta är ett tillfälle för dig som vill skapa något eget med en anpassingsbar planlösning som kan justeras efter just dina behov. Se bifogade planritningar för förslag till rumsfördelning. Utmärkt skyltläge och tillgång till egen avskild innergård.

Varmt välkommen att kontakta Frida för att boka visning!

Tåg
Buss
Parkering
Restaurang i huset
Garage i huset
Port med ingång från markplan
Lastbrygga
Grönskande innergård
Grönskande innergård
Anpassa lokalen efter dina behov
Anpassa lokalen efter dina behov
Flera praktiska kontorsrum
Flera praktiska kontorsrum
Koppla av solen under lunchen
Koppla av solen under lunchen
Stora fönster från golv till tak
Stora fönster från golv till tak
Härligt ljusinsläpp
Härligt ljusinsläpp
Avdelning för pentry
Avdelning för pentry
Mycket bra skyltläge
Mycket bra skyltläge
Superläge mitt i centrum
Superläge mitt i centrum

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i centrala Lund bara ett stenkast från Lunds C. Ett mer centralt läge kan man knappast önska sig. Med många människor som passerar förbi dagligen både från centrumkärnan och resenärer från tågstationen är byggnaden i blickfånget och skapar ett naturligt skyltläge. Denna välkända fastighet är 4 våningar hög och har 2 källarplan. Arkitekter är Sven Backström och Leif Reinius AB, de har även ritat Åhlens City i Stockholm och det femte höghuset vid Sergels torg. Den äldsta delen av fastigheten är från 1965.

Lund C - Sveriges tredje största station genomgår en förnyelse för att kunna möta framtidens behov. Clemenstorget som ligger precis intill Lunds C ska anpassas efter spårvägen och på så sätt skapa en tydligare koppling till tågtrafiken. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan Lund C och ESS på Brunnshög. Via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. 

Läs mer om Bytarebacken 39

Kommunikationer

Fastigheten är granne med Lunds C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Lunds C kommer bli huvudstation för den kommande spårvägen.

Service

På Bytarebackan finns bland annat apotek, livsmedelsbutik, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer i närområdet, även Stadsbiblioteket ligger på behagligt gångavstånd från fastigheten.

Liknande lokaler