Nu finns Lunds bästa kontorslokal ledig

Gasverksgatan

Lund centrum, Lund

En modern och ljus lokal på bästa läge i Lund. Bra materialval, stora glaspartier och textilmatta i hela lokalen ger ett exklusivt intryck.

Med två terrasser får man en härlig utsikt och en pulserande citykänsla. Lokalen har en bra uppdelning för den som önskar en offentlig och en privat del.

 

Tåg
Utsikt
Buss
Parkering
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Exteriörbild
Interörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i centrala Lund - Idéernas stad. Ta del av den blandning av kunskap, nytänkande och utveckling som har kommit att bli stadens signum.
Med ett strategiskt läge ligger Lund mitt i Öresundsregionen med bra kommunikationer. Från fastigheten tar man sig snabbt ut till de större vägnäten och når inom ca 20 minuter både centrala Malmö och Öresundsbron. Föredrar man tåg ligger centralstationen ett stenkast ifrån fastigheten. Ett mer centralt läge kan man knappast önska sig då stadens absoluta stadskärna nås inom ett par minuters promenad.

Läs mer om Armaturen 4

Kommunikationer

Ett stenkast ifrån Lunds centralstation där både buss- och tågkommunikation finns. Fjelievägen ligger i anslutning till fastigheten från vilken man snabbt tar sig ut till E20 och E6. Även nära anslutning till E22.

Service

Det finns gott om lunchrestauranger och annan service runt centralstationen. Inom ett par minuters promenad nås Lunds absoluta stadskärna där all service som kan tänkas önskas finns.

Liknande lokaler