Trevligt kontor på oslagbart läge vid centralen

Trollebergsvägen 1

Lund centrum, Lund

Välkommen in i denna ljusa kontorslokal som erbjuder det mesta. Härlig kontorsyta i öppet landskap med mycket ljusinsläpp. Här finns även ett rymligt mötesrum samt två mindre kontorsrum för den som önskar mer avskildhet. Fräscha ytor med ljusa väggar och textilmatta/trägolv samt praktiskt pentry mitt i lokalen.

Utmärkt läge nära centralstationen, Lunds citypuls och avkopplande grönska. En lokal i före detta Armaturfabriken, en byggnad präglad av industrihistoria.

I detta trapphus finns ingen hiss. 

Tillträde enligt överenskommelse. 

Kontakta oss gärna för att boka visning! 

Tåg
Buss
Parkering
Terrass
Fantastiskt läge vid centralen
Grönskande omgivningar
Gångavstånd till centrum
Närhet till allt vad centrumkärnan har att erbjuda
Enmanskontor i perfekt storlek
Fräscha ytor
Härligt öppet kontorslandskap
Rymligt mötesrum
Exteriörbild

Om fastigheten

Fastighet med en äldre historisk del och en modernare påbyggnad från 2015. Den äldre delen är över hundra år gammal och har längre tillbaka fungerat som fabrik, däribland som armaturfabrik. I vissa delar av fastigheten kan man se några av dessa historiska detaljerna. Numera är det mestadels kontor i fastigheten och det finns stora möjligheter till kompletterande förhyrning av förråd utöver kontorsytan. Närheten till Lund C gör detta till ett optimalt pendlingsläge, både med buss och tåg.

Lund C - Sveriges tredje största station genomgår en förnyelse för att kunna möta framtidens behov. Clemenstorget som ligger precis intill Lunds C ska anpassas efter spårvägen och på så sätt skapa en tydligare koppling till tågtrafiken. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan Lund C och ESS på Brunnshög. Via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. 

Läs mer om Armaturen 4

Kommunikationer

Fastigheten är granne med Lunds C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Lunds C kommer bli huvudstation för den kommande spårvägen. Fjelievägen ligger i anslutning till fastigheten vilket gör att man med bil snabbt tar sig ut på de större vägarna som E6 och E22.

Service

Citynära med all tänkbar service som butiker, bank, gym, apotek, livsmedelsbutiker, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer finns runt hörnet, även Stadsparken ligger bara några minuter från fastigheten. Gemensamt omklädningsrum i källaren, perfekt för cykelpendling eller en motionsrunda på lunchen. Stor markparkering tillhörande fastigheten med månadskort och besöksplatser.

Liknande lokaler