Hoppa till innehåll
  • Hiss

    Ja

  • Parkering

    Ja

  • Fiber

    Ja

Service

Här sitter du strax intill det populära shoppingcentret Väla centrum som kan erbjuda ett stort urval av shopping, lunchrestauranger och annan service. Väla har runt 200 butiker som kan erbjuda en bred shoppingmöjlighet och tillgång till det mesta. Strax bredvid finns Väla skogs naturreservat som mestadels består av en härlig bokskog med lättframkomliga stigar. I närområdet finns flera olika gatukök med olika inriktningar. På närliggande Berga hittar du bland annat Holy Greens Berga och restaurang SMAK. Matbutikerna Stora Coop och Willys finns på Väla ca 3 km bort. I övrigt finns det bland annat padelbanor på gångavstånd, bilhandel, bilbesiktningar och hotell i närområdet.

Området

Granne med populära Väla centrum ligger Väla södra och norra. Här finns det gott om utrymme för din verksamhet att växa och blomstra, oavsett om du behöver...

Läs mer om området

Kommunikation

Det finns god tillgänglighet både för dig som reser kollektivt och med bil. Välavägen går strax utanför och några hundra meter bort går väg 111 mot Höganäs. Här är det enkelt att ta sig till motorvägen på E20/E4 som tar dig både norrut mot Ängelholm/Göteborg eller söderut mot Malmö/Lund. De närmaste hållplatserna för dig som vill resa kollektivt med buss heter Granitgatan och Helsingborg Busspunkten. Härifrån reser du med de gröna stadsbussarna till Helsingborg central på cirka 20 minuter. Dessa busshållplatser trafikeras ett par gånger i timmen dagtid. För de som vill byta till regionsbuss sker detta byte på Stattena. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltningsassistent
042-490 46 15 / Skicka e-post

6 andra lokaler

Kontor med utsikt över staden

Rönnowsgatan 4

+2

Kontor med utsikt över staden

Kontor med industrikänsla

Kvarnstensgatan 8

Kontor med industrikänsla

Kombinerad kontors- och lagerlokal

Kvarnstensgatan 6

Kombinerad kontors- och lagerlokal

Kontor i nya kontorspalatset Prisma

Redaregatan 48

+7

Kontor i nya kontorspalatset Prisma

Lokal för gymanläggning eller kontor

Rönnowsgatan

+2

Lokal för gymanläggning eller kontor

Kontorslokal - lämplig för utbildning

Strandbadsvägen 21

Kontorslokal - lämplig för utbildning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.