Hoppa till innehåll

Kontor med mindre lager på bästa pendlingsläge

Helsingborg - Kontor, Lager - 429-535 kvm

Bild på Paramita Celvinsson

Paramita Celvinsson

Förvaltare
042-490 46 61 / Skicka e-post
 • Arbetsplatser

  24

 • Våningsplan

  1 och 2

 • Stationsnära

  Ja

 • Hiss

  Ja

 • Parkering

  Ja

Fastigheten

Kontorsfastighet i perfekt läge nära både tågstation och motorvägspåfart.

Läs mer om Hästhagen 7

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosporen till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I grannfastigheten finns Holy Greens och det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Helsingborg centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Råå, Lidl, Willys, Citygross och Dollarstore. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis Jysk, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är JumpYard Trampolinpark. Precis utanför entrén baksidan finns det 30 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.

Området

I södra Helsingborg finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närh...

Läs mer om området

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Ramlösa både kollektivt med tåg eller buss, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station en kort gångväg bort, från Ramlösa Station tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C, åker du söderut med tåget tar det 27 minuter till Lund . Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Lussebäckstorget som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 21. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Ramlösa från bland annat centrum och Eskilsminne.

 • Besöksparkering
 • Elbilsplatser
 • Närhet till buss
 • Närhet till motorväg
 • Närhet till tåg
 • Omklädningsrum

6 andra lokaler

Kontor med lager samt 3350 kvm inhägnad mark

Grustagsgatan 11

+3

Kontor med lager samt 3350 kvm inhägnad mark

Litet lager med kontor

Kapplöpningsgatan

Litet lager med kontor

Kombinerad kontors- och lagerlokal

Kvarnstensgatan 6

Kombinerad kontors- och lagerlokal

Unik lokal med möjligheter att skapa något eget

Cindersgatan 11

Unik lokal med möjligheter att skapa något eget

Kontor och lager med bra skyltläge på Berga

Karbingatan 18

+11

Kontor och lager med bra skyltläge på Berga

Kontor med anpassningsbart lager

Karbingatan 22

+8

Kontor med anpassningsbart lager

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Paramita Celvinsson

Paramita Celvinsson

Förvaltare
042-490 46 61 / Skicka e-post