Nyproduktion av modern logistikanläggning

Strandbadsvägen 7

Söder, Helsingborg

Logistiklokalen är ca 10 000 kvm stor med 10,5 m fri takhöjd och en öppen planlösning för att skapa en ändamålsenlig logistikhall vilken är försedd med sprinkleranläggning. 

Byggnaden har  tre lasthus på respektive sida av byggnaden, vilket ger bra förutsättningar för ett strategiskt flöde för in- och utlastning. Byggnaden har även markport installerad.

Då projektet avser nyproduktion finns det stora möjligheter att vara med och utforma lokalen för att bli funktionell och ändamålsenlig för just er verksamhet.

Tåg
Parkering
Färja
Motorväg-/påfart
Exteriörbild
Exteriörbild
Flygfoto
Flygfoto

Om fastigheten

Nyproduktion av fastighet i Hamn-City, ett expansivt industriområde med direkt närhet till Sveriges näst största containerhamn. Ett strategiskt bra läge med snabb och enkel access till stora motorvägar som E4/E6.

Läs mer om Plåtförädlingen 15, hus B

Kommunikation

Närhet till Sveriges näst största hamn och motorvägarna E4 och E6. Bra kommunikation med bussförbindelse och närhet till Knutpunkten, Helsingborgs tågstation.

Service

I grannfastigheten finns tillgång till gym och träningsmöjligheter vilket erbjuds Wihlborgs hyresgäster i området.

Närhet till ett flertal restauranger och ett handelsområde längs Planterings- och Landskronavägen med ett stort utbud av handel och företagstjänster.

 

Liknande lokaler