Nya kontorsytor i Knutpunkten

Kungstorget 8

Centrum, Helsingborg

I den andra etappen av ombyggnaden ger vi Knutpunkten ytterligare ett lyft, med bland annat en ny fasad och ytterligare nya, moderna kontorsytor. Cirka 3 000 kvm nya kontorsytor för företag som värderar att finnas på bästa kommunikationsläge, mitt i city. De nya kontoren erbjuder er ljus och luftig miljö med en fantastisk utsikt över stadskärnan och Öresund. Våningsplanen präglas av en generös, öppen och varierad miljö och kan anpassas efter olika företags behov och arbetssätt

Tåg
Utsikt
Buss
Parkering
Färja
Restaurang i huset

Öppna 360-visningen i nytt fönster om du vill använda VR-glasögon

Etapp 2 interiöra visualiseringar 1
Etapp 2 interiöra visualiseringar 2
wec360_1.jpg
wec360_2.jpg
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Översiktsbild

Om fastigheten

Knutpunkten är Helsingborgs främsta nav och mötesplats – mitt i city och med utsikt över sundet. Varje dag strömmar 40 000 personer genom Knutpunkten, den största kommunikationsnoden i nordvästra Skåne. Här finns också kontor för en lång rad företag. 2014 påbörjades en om- och tillbyggnad som nu är klar - vi har byggt 7 7000 kvadratmeter nya kontor ovanpå den befintliga byggnaden. Nu planerar vi för etapp 2 av ombyggnaden där Knutpunkten ska få en ny fasad mot Kungstorget, ett nytt restaurangtorg och nya kontorsytor.

Läs mer om Terminalen 1
Översiktsbild

Kommunikationer

Helsingborgs absolut mest centrala läge med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) i fastigheten. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering, både korttid och långtid. Det finns även bilpool i fastigheten. Hyresgäster i fastigheten har även tillgång till ett låst cykelgarage med omklädningsrum och dusch.

Service

Här finns alla citys fördelar med ett stort utbud av lunchställen, kaféer, banker, och möjlighet till shopping i någon av Helsingborgs många butiker.

Liknande lokaler