Hoppa till innehåll

Centralt beläget kontor

Helsingborg - Kontor - 102 kvm

Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef
042-490 46 27 / Skicka e-post
 • Arbetsplatser

  7

 • Våningsplan

  3

 • Stationsnära

  Ja

 • Restaurang i huset

  Ja

 • Citynära

  Ja

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 st olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns restaurangerna Heat och Sugoi samt Coop och Waynes Coffee. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill man istället åka utomlands kan man ta sig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.

Området

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstituti...

Läs mer om området

Kommunikation

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i en närliggande fastighet där det även finns bilpool och laddplatser för de som åker elfordon.

 • Kök/pentry
 • Närhet till buss
 • Närhet till färja
 • Närhet till tåg
 • Restaurang

6 andra lokaler

Kontor i innegårdsmiljö

Kullagatan 30

+2

Kontor i innegårdsmiljö

Kontor i en av Helsingborgs finaste fastigheter

Södra Strandgatan 4

+2

Kontor i en av Helsingborgs finaste fastigheter

Charmigt kontor i innergårdsmiljö

Kullagatan 30

Charmigt kontor i innergårdsmiljö

Kontor på Kullagatan

Kullagatan 30

+2

Kontor på Kullagatan

Mindre kontor på Gåsebäck

Motorgatan 5

Mindre kontor på Gåsebäck

Kontor med härlig industrikänsla

Västra Sandgatan 10

Kontor med härlig industrikänsla

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Jan-Erik Johansson

Jan-Erik Johansson

Fastighetschef
042-490 46 27 / Skicka e-post