Bästa skyltläget på Berga

Garnisonsgatan 12

Berga, Helsingborg

Med Bergas bästa skyltläge finns här en lokal som lämpar sig bra för såväl butik och kontor likväl som showroom. Den öppna planlösningen skapar möjligheter. I lokalen finns det även en trappa upp på ett övre plan där det finns möjlighet till perosnalutrymme, konferens eller vad man nu önskar. På övre plan kan man lätt blicka ner mot den övriga lokalen genom generösa glaspartier. Litet lager finns också i anslutning till lokalen. Besöksparkering precis utanför dörren.

Buss
Parkering
Motorväg-/påfart
Skyltläge
Skyltläge
Butik
Butik
Showroom
Showroom
Entrésolplan
Entrésolplan
Kök
Kök
Mindre lager
Mindre lager

Om fastigheten

Fastigheten ligger på Berga Företagsområde ca 4 km norr om Helsingborgs centrum. Företagen representeras av mindre till medelstora företag. På Berga finns bank, kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljister inom det mest skiftande branscher. Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom pågatågsstation.

Läs mer om Spjutet 1

Kommunikation

200 m till bussförbindelser. 500m till pågatåg. Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 20 min.

Service

Post och Bank i närheten. Flera lunchrestauranger i området. Nära till Väla köpcentrum.

Liknande lokaler