Hoppa till innehåll
Exteriör

Snårskogen 4

Snårskogen 4 finns på Berga industriområde. Området ligger nära intill både motorväg och tåg- och busstation.

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Snårskogen 4

  • Lokalarea (LOA):

    3015 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

Fastigheten är belägen på Berga industriområde. Ca 5 km till centrum. Området utgörs av industri, handel och kontor. Nära till post, restauranger, och bussar.
Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an. Post, bank och Helsingborgs centrum når man på 5 minuter. Busshållplats

Service

Flera lunchrestauranger i området. Nära till Väla köpcentrum.

Kommunikation

Berga ligger intill norra infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 20 minuter. Finns även bussförbindelser i närheten.

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Läs mer om Berga

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Frida  Wahlberg

Frida Wahlberg

Förvaltare
042-490 46 22
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.