Hoppa till innehåll

Lansen 1

Snabbfakta

  • Fastighet:

    Lansen 1

  • Lokalarea (LOA):

    23 190 kvm

  • Stad:

    Helsingborg

Om fastigheten

Fastigheten ligger på Berga Företagsområde ca 4 km norr om Helsingborgs centrum. Företagen representeras av mindre till medelstora företag. På Berga finns post, kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljister inom det mest skiftande branscher. Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom pågatågsstation.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 16 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor med möjlighet till lager

Florettgatan 27

Kontor med möjlighet till lager

Lagerlokal med port på Berga

Florettgatan 17

Lagerlokal med port på Berga

Lager på Berga

Florettgatan 23

Lager på Berga

Flexibelt kontor på Berga

Florettgatan 29B

Flexibelt kontor på Berga

Lokal för kontor eller showroom

Florettgatan 17

Lokal för kontor eller showroom

Kontorshotell Berga

Florettgatan 29C

Kontorshotell Berga

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltningsassistent
042-490 46 15
Skicka e-post