Hoppa till innehåll

Om lokalen

Moderna produktions och lagerlokaler på 1 460 kvm kombinerat med ljusa och öppna kontorslokaler på 600 kvm för upp till 32 personer. I produktions/lagerdelen finns dubbla portar för samtidig in och utlastning. Takhöjden möjliggör ett sk höglager. Kontorsdelen är placerat på andra våningen och innehåller ett öppet kontorslandskap, konferensrum, pausrum, vilrum samt två enskilda kontorsrum. I kontorsdelen finns även flera förråd får förvarning.  Några av de övriga hyresgästerna i fastigheten är Däckperfekt, Elon, och Höganäs Kakelcenter.

 • Arbetsplatser

  32

 • Konferens

  Ja

 • Port

  Ja

 • Lasthus

  2 st

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den egna fastigheten finns restaurang SMAK och 100 meter bort finns Holy Greens. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Hans Segerfeldt

Förvaltare
042-490 46 60 / Skicka e-post
Bild på Hans Segerfeldt
Port
Lagerdel
Konferens
Kontor
Kök

Karta

Planritning

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!