Hoppa till innehåll

Unik möjlighet - Berga Flexhus

Helsingborg - Kontor, Lager, Industri - 230-1400 kvm

Bild på Magnus Lambertsson

Magnus Lambertsson

Regionchef Helsingborg
042-490 46 73 / Skicka e-post
 • Kontor

  230-510 kvm

 • Lager

  från 600 kvm

 • Takhöjd lager

  10,5 m

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den egna fastigheten på entréplan finns restaurang Holy Greens och 100 meter bort finns restaurang SMAK. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel. På den egna parkeringen finns det 27 st platser för laddning av el-bilar och el-fordon.

Området

Berga har med åren kommit att bli Helsingborgs största verksamhetsområde.

Läs mer om området

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt, med den egna bilen och med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Berga.

 • Besöksparkering
 • Fiberanslutning
 • Lastport
 • Parkering
 • Skyltläge

6 andra lokaler

Lager med tre portar och kontor

Florettgatan 35

+6

Lager med tre portar och kontor

Möjlighet för etablering i egen fastighet

Muskötgatan 12

+5

Möjlighet för etablering i egen fastighet

Kontor och lager med bra skyltläge på Berga

Karbingatan 18

+11

Kontor och lager med bra skyltläge på Berga

Dags för ny etablering på Väla Södra?

Grustagsgatan 35

+5

Dags för ny etablering på Väla Södra?

Kontor med lager samt 3350 kvm inhägnad mark

Grustagsgatan 11

+3

Kontor med lager samt 3350 kvm inhägnad mark

Lagerlokal med mindre kontor

Stenbrovägen 36

Lagerlokal med mindre kontor

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Bild på Magnus Lambertsson

Magnus Lambertsson

Regionchef Helsingborg
042-490 46 73 / Skicka e-post