Hoppa till innehåll

Att ha sin arbetsplats i denna stadsikon är en unik möjlighet. Med Prisma skapar vi en helt ny mötesplats för Helsingborg. Hela huset kommer andas innovation och vara fullt av liv och rörelse. En plats man vill vara en del av.

Peter Siroky, ansvarig förvaltare för Prisma
Peter Siroky, ansvarig förvaltare för Prisma

Nya perspektiv

Prisma blir ett hus för innovation, inspiration och nätverkande. Ett hus med nya perspektiv och fantastiskt havsutsikt.

Visionen är helt klart att Hetch ska bidra till att göra Helsingborg till den ledande techstaden i landet.

David Nilsson Sträng, vd och grundare av Hetch
David Nilsson Sträng, vd och grundare av Hetch
Läs mer om Davids visioner med Hetch

Hetch skapar unika möjligheter i Prisma

Helsingborg har länge haft fokus på digitalisering och Hetch bidrar till att stärka detta ytterligare. Hetch är en riktigt bra plattform där techföretag kan mötas och bedriva utveckling och utgöra navet i Prisma.

Kontorslandskap med ny energi åt medarbetarna

I Prisma kommer ljuset både från utsidan och det vackra atriet som sträcker sig genom huskroppen. De moderna materialen förstärker det sofistikerade formspråket i väggar, glaspartier och undertak.

King size takterrass med milsvid utsikt över Öresund

Ta med lunchlådan ut eller locka med kollegorna på ett arbetsmöte i solskenet. Terrassen blir ett perfekt komplement till kajpromenaden och utrustas med rejäla vindskydd om öresundsbrisen skulle bli för stark.

Oceanhamnen - Helsingborgs egen arkipelag

Här kommer bostäder, kontor, restauranger och handel ta plats i en helt ny stadsdel i Helsingborg - Oceanhamnen. En urban arkipelag där den gamla hamnkranen påminner om gamla tider på väg mot de nya.

Senaste nytt om Prisma

Helsingborgs nya stadsikon blir ett hållbart kontorshus med techfokus

Helsingborgs nya stadsikon blir ett hållbart kontorshus med techfokus

Oceanhamnen – Helsingborgs nya hållbara stadsdel

Oceanhamnen – Helsingborgs nya hållbara stadsdel

Hållbarhet genomsyrar hela Prisma

Hållbarhet genomsyrar hela Prisma

Miljöbyggnad Guld betyder att Prisma uppfyller de tuffaste hållbarhetskraven för kontorsfastigheter. Här ska människor jobba och må bra utan att belsta miljön i onödan. Hälsosamt ljus, självreglerande ventilationssytem, sedumtak, solpaneler och matavfallskvarnar för att bara nämna några av sakerna som gör att Prisma är Miljöbyggnad Guld.

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Helsingborg

Vi är måna om att Helsingborg utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Helsingborg, Malmö, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Projektfakta Prisma

 • Fastighet

  Kv. Ursula

 • Lokalarea (LOA)

  11 000 kvm

 • Miljöklass

  Miljöbyggnad Guld

 • Byggstart

  Q3 2018

 • Inflyttning

  Januari 2021

 • Hyresgäster

  Hetch, Resurs Banks innovationsavdelning, EY, KPMG, Assistansbolaget

 • Arkitekt

  EGA - Erik Giudice Architects

 • Entreprenör

  Skanska