Hoppa till innehåll

Hyllie sjuder av liv och utveckling! Här skapar vi nu rum för ännu mer arbetsglädje med vårt nya kontorshus ett stenkast från stationen. Vi skapar ett omtänksamt och grönt hus där företag och människor kan växa och må bra. Här finner du utomhusarbetsplatser på husets stora takterrass med massvis av grönska. Den ljusa lobbyn blir husets naturliga mötesplats, med reception och restaurang under ett fantastiskt glastak.

I den internationaliserade tillvaron vi lever i tänkte jag att vi skulle göra en byggnad som tvärtom har en stark lokal förankring. Så jag började med Skånes landskapssten flintan och utvecklade huset runt den.

Tobias Magnesjö, kontorschef hos arkitekterna Krook & Tjäder
Tobias Magnesjö, kontorschef hos arkitekterna Krook & Tjäder

Kontor som ger energi till mer

Välkommen till kontoret som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en makalös utsikt över Öresund. Allt för att du ska få all den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen och fortfarande ha ork till kvällens alla aktiviteter. Detta tack vare våra högt ställda krav på aukustik, lufttemperatur och luftkvalitet i hela huset. Dessa tre faktorer gör inte bara arbetsdagen mer produktiv utan bidrar även till att Kvartetten är WELL-certifierad.

16 000 kvm flexibla våningsplan

Med full flexibilitet i lokalstorlek kan du i stort sett få vilken form som helst på  din lokal. Varför inte skapa ditt kontor på ett våningsplan, upp till 2 500 kvm som går igenom alla fyra huskroppar? Eller passar det bättre med flera våningsplan i samma huskropp med interntrappor emellan?

Valet är ditt! Oavsett vilka ytor du väljer får du ett behagligt norrljus på köpet. 

Det sociala kontorshuset 

Lobbyns fantastiska ljusgård är en naturlig mötesplats för alla som rör sig i huset. En plats som skapar en känsla av rymd och frihet. I lobbyn finns bemannad reception, gemensamma mötesrum och en restaurang med uteservering. Vill du cykla till jobbet hittar du en behaglig och rymlig cykellounge med parkering, omklädningsrum och dusch på entréplan.

Här kommer vi även ha frakttjänsten Instabox, dit du kan få dina e-handlade paket levererade för att underlätta vardagspusslet.

Miljöombyte på takterrassen

På husets södra sida breder en stor, fantastisk takterrass med vacker grönska och utsikt över Öresund ut sig. Här blir det utomhusarbetsplatser med el och en öppen del med solskydd och mycket grönska. För den som hellre nyttjar takterrassen för en snabb paus finns det självklart rum för avkoppling på denna rofyllda och ombonade plats.

I direkt anslutning till många av kontoren skapar vi dessutom balkonger, perfekta för möten eller fika med teamet.

 Kontor som ger energi till mer

Kontor som ger energi till mer

Fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och en makalös utsikt över Öresund. Allt för att du ska få den energi du behöver för att ge ditt yttersta under arbetsdagen och fortfarande ha ork till kvällens alla aktiviteter.

Klicka här för att ta dig runt i kontoret

En dag i Kvartetten

Välkommen till att följa med en dag på den människocertifierade arbetsplatsen, från morgon till kväll.

Ladda ner broschyr här

Med Hylliemilen precis utanför Kvartetten blir det enkelt att röra sig ännu mer under arbetsdagen för den som önskar. Hylliemilen är en 10 km lång runda som är indelad i två kortare rundor, naturslingan och stadsslingan. Båda passar bra vare sig du vill ta en joggingrunda eller en promenad antingen innan arbetstid, på lunchen eller efter arbetstid.

Camilla Asplund, uthyrare på Wihlborgs
Camilla Asplund, uthyrare på Wihlborgs

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Projektfakta Kvartetten

 • Fastighet

  Pulpeten 5

 • Lokalarea (LOA)

  16 000 kvm

 • Certifiering

  Miljöbyggnad Guld och WELL

 • Byggstart

  Hösten 2020

 • Inflyttning

  Första kvartalet 2023

 • Arkitekt

  Krook & Tjäder