Hoppa till innehåll

Kontorshuset MHC ligger på Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon. Här sitter du i en innovativ miljö där dina grannar är techbolag som Sony Mobile, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson. Här blir du en del av Ideon - en miljö för innovation, idéutbyte, nätverkande och aktiviteter. Du tar dig enkelt till MHC med cykel, bil eller buss. Hösten 2020 startar spårvägen som knyter samman Brunnshög med Lunds stadskärna och på MHC har du hållplatsen Telefonplan alldeles utanför dörren.

Växla upp din arbetsplats

Med grannar som Sony, Ericsson, Sigma Connectivity och Schneider finns din nya arbetsplats mitt i händelserna centrum. Med totalt 25 000 kvadratmeter kontorsyta fördelat på fyra våningar finns här möjlighet för såväl stora som små företag att bli en del av Ideon. Med flexibla kontorsytor i en modern miljö kan lokalen anpassas efter ditt företags behov. Här finns alla möjligheter att ta ditt företag till nästa nivå.

Mer än bara ett kontor

MHC tillsammans med grannfastigheterna har ett generöst serviceutbud för dig som företag och arbetgivare. Här finns möjlighet till gym och träning för medarbetare och flexibla arbetsplatser med utekontor och loungemiljö. I fastigheterna finns café och restaurang samt konferensmöjligheter för upp till 300 personer. På området finns ett flertal parkeringsmöjligheter och laddstolpar.

Ideon - där det händer

Ideon Science Park är en plats för forskning, kapital och entreprenörskap. Det är en av de mest spännande forskningshubbarna i Europa, där några av världens skarpaste hjärnor möts för att utveckla framtiden. På Ideon finns en bredd av kompetenser inom connectivity, ICT, life science, cleantech, energi, hälsoteknik och smarta material.

Raka spåret mot framtiden

På Ideon är framtiden i fokus. Mitt i området öppnar den nya spårvägen hösten 2020. Runt hållplatsen Ideontorget i hjärtat av Ideon skapas ett nytt centrum. Från Ideontorget fortsätter spårvägen vidare till MHC med hållplatsen Telefonplan och vidare mot Max IV och ESS.

Arkitektritat guldhus på Ideon. Gert Wingårdh har ritat MHC som byggdes mellan 1996 och 1998. 1999 nominerades det till Årets Byggnad. Trappor, tak och väggar av glas utgör en unik design med en ljus och luftig känsla genom hela fastigheten.

Nyfiken på planlösningen?

Funderar du på vilken planlösning ditt nya kontor skulle kunna ha? Ta en titt på några olika förslag till planlösningar som finns på MHC. Tillsammans tar vi fram det som passar dig och ditt företag bäst.

Exempel på planlösningar

Lediga lokaler

Kontorslokal med spännande planlösning

Mobilvägen 10

Kontorslokal med spännande planlösning

Fräsch kontorslokal på översta plan

Mobilvägen 10

Fräsch kontorslokal på översta plan

Lokal med många möjligheter

Mobilvägen 10

Lokal med många möjligheter

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Du kan känna dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov.
Lund är viktigt för oss.

Nyfiken på MHC och Ideon?

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta din nya kontorslokal.

Bild på Hassan Mahdi

Hassan Mahdi

Förvaltare
046-590 62 53
Skicka e-post
Bild på Maria Öijer

Maria Öijer

Affärs- och områdesutvecklare
046-590 62 80
Skicka e-post