Hoppa till innehåll

Bricks - en byggsten för att möta framtiden

Med trivsamma sociala ytor stimuleras möten och idéutbyte. I Bricks är man i gott sällskap om man anser att kontorets sammanhang är en viktig byggsten för att möta framtiden. Detta är platsen i Sverige där flest patent sett dagens ljus.  
Bild på Hassan Mahdi

Hassan Mahdi

Förvaltare
046-590 62 53 / Skicka e-post
Bilder Konferensfolder Lediga kontor Kontakt Varför Wihlborgs? Bilder Konferensfolder Lediga kontor Kontakt Varför Wihlborgs?

På Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon Science Park i Lund finns våra tre kontorshus Bricks, Cube och Node. Dessa tre grannfastigheter har ett gemensamt och komplett serviceutbud med både receptioner, gym, restauranger och konferensrum för upp till 280 personer. Väljer du Bricks, Cube eller Node blir du en del av Ideon - en miljö för innovation, idéutbyte, nätverkande och aktiviteter. Dina grannar är techbolag som Sony, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson. Du tar dig enkelt till området med cykel, spårvagn, buss eller bil. Alldeles utanför dörren finns spårvägshållplatsen Telefonplan som knyter samman Brunnshög med Lunds stadskärna.

Bricks passar för större hyresgäster med välplanerade kontor med mycket ljus och utblickar. Varje kontor kan utformas utifrån dina behov och önskemål. Vad som passar bäst beror på hur många anställda ni har, hur ofta ni är på kontoret och vilken typ av verksamhet ni bedriver. Samt tycke och smak så klart. I Bricks möts man av en generös lobby och en bemannad reception och de gröna hyresavtalen sporrar hållbart tänkande i alla led. Bricks är dessutom certifierad med Breeam in Use.

En innovativ företagsmiljö som erbjuder plats för etablerade företag i en härlig mix med startups, inkubatorer och med närhet till kreativt nätverksbyggande och inspirerande utbildningar.

Reception & konferens

I området finns det två bemannade receptioner som välkomnar dig och dina besökare. Dessa finns i fastigheterna Bricks och Cube. Receptionen hanterar post och paket samt erbjuder bagageförvaring. På området finns det två välutrustade konferensavdelningar. I Bricks finns det allt från mindre rum för tolv personer upp till en konferenssal för 80 personer samt en unik hörsal för upp till 260 personer. I Cube finns det allt från mindre rum för åtta personer upp till konferensrum för 80 personer. Vid större möten och konferenser finns receptionisterna på plats och agerar värdar.

Parkering & bilpool

På området finns goda parkeringsmöjligheter i såväl p-hus som utomhusparkeringsplatser. Man väljer mellan månadsbiljett eller att betala per timme/dygn. Laddningsmöjligheter för elbilar finns så klart också på området likväl som vi erbjuder gratis cykelparkering under tak. Dessutom finns det möjlighet att utnyttja bilpool. Här betalar vi på Wihlborgs medlemsavgiften för dig som hyresgäst.

Mat & fika

Båda restaurangerna i Bricks och Cube samt caféet i Node serverar lunch och fika. De har även möjlighet att erbjuda catering till dig som hyresgäst vid möten och konferenser.

Gym på området

Välmående är viktigt. På området finns det gym- och träningsmöjligheter för dig som arbetar i något av de tre kontorshusen på området; Bricks, Cube och Node. Och så klart finns det tillgång till omklädningsrum och dusch i anslutning till gymmet.

Grannfastigheten Node

Bredvid Cube ligger grannfastigheten Node. Den perfekta platsen där det är lätt att växa både som företag och som människa. Här finns rum för mer arbetsglädje, idéutbyte och nätverkande. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till nästa nivå

Läs mer om Node här

Grannfastigheten Cube

Cube ligger alldeles bredvid Node och är en guldcertifierad byggnad med plats för mer än 1000 briljanta arbetsplatser.

Läs mer om Cube här

Ta spårvägen till Bricks

Lunds nya spårväg som knyter samman Ideons nordvästra del Brunnshög med Lunds stadskärna öppnades i december 2020. Från Lund C når du nu hållplatsen Telefonplan, en hållplats bara 3 minuters promenad från kontorsfastigheten Bricks. Så nu kan du som jobbar i Brunnshög ta dig till och från kontoret på ett enkelt, tidseffektivt och hållbart sätt.