För blivande hyresgäster

Section image
Välkommen

Välkommen

Söker du lediga lokaler i Malmö, Lund, Helsingborg eller Köpenhamn? Välkommen att kontakta någon av oss på Wihlborgs.  

För blivande hyresgäster

Varför välja Wihlborgs?

Fråga inte oss – fråga våra hyresgäster. Det brukar vi göra, för att känna oss säkra på att vi är precis den lyhörda, servicevilliga och vänliga hyresvärd vi vill vara. För så är det – vi är mycket medvetna om att vi finns till för våra hyresgäster. Utan dem är vi ju bara tomma hus. Så fråga dem, vi vågar lova att du kommer att få höra berättas om en förekommande hyresvärd som lyssnar, som aldrig knusslar, och som ställer upp när företaget är i förändring och behöver anpassa sitt boende till nya förutsättningar och behov.

Wihlborgs har en framgångsrik historia i Skåne och värnar om vår starka lokala förankring. Vi är seriösa och långsiktiga i vårt ägande. Våra fastigheter är koncentrerade till delmarknader, vilket bland annat gör det lättare för oss att arbeta nära våra kunder och se – helst förekomma – deras behov. Vi satsar stora resurser på att hålla kompetensen och engagemanget inom Wihlborgs på högsta möjliga nivå, och vi agerar alltid snabbt – både när det gäller kloka fastighetsaffärer och att ta fram kreativa lösningar för våra hyresgäster.

Därför Wihlborgs. Hör gärna av dig, så kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med några av våra hyresgäster om du vill veta mer om fördelarna med att hyra av oss. Om du vill gå rakt på sak och höra vad vi kan göra för just dig och ditt företag, går det också bra.

Väl mött!

Personlig visning

Vill du ha en personlig visning av intressanta objekt, hör av dig.

xltw%tzEsly%s6lyop}%s%szyK%wtswmz}r%s6%spxltw%tzEnlxtwwl6l%s{w%uyoK%wtswmz}r%s6%spxltw%tzEtyqzK%wtswmz}r%s6%sptyqzK%wtswmz}r%s6%sp